01.

Stoomketel

Dit is de klassieke server, Er zijn 6 tijdperken, En elke tijdperperk duurt 2 weken, Daarna start het eindspel.

02.

Kolenkast

Dit is de speed server. Deze server bestaat uit 6 tijdperken. En elk tijdperk duurt 1 week. Daarna start het eindspel.

03.

Euromast

Deze server wordt ook wel Steam over Europe genoemd. Deze server bestaat uit 6 tijdperken en elk tijdperk duurt 2 weken. Daarna start het eindspel. Het doel is met de regio te winnen.

Algemene Informatie

Klik hieronder op het onderwerp waar je meer informatie over wilt.
BETA

Test Servers

RailNation beschikt over test server, Dit is een aparte onderdeel van het spel je moet je ook weer helemaal op nieuwe aanmelden om daar te kunnen spelen. Op de test servers zie je als eerst de nieuwe functie’s, En de bedoeling is dat de spelers de fouten in het spel melden. Op de test server krijg je per server ook nog is 8000 goud. Helaas zijn veel bugs ook nog op de normale servers te vinden, Dus verwacht niet dat door de test servers je op de normale servers fouten vrij kan spelen. Test servers worden ook wel ptr genoemd, Wilt u een keer een test server proberen, Klik dan hier onder.

Afkortingen

Algemene Informatie

Klik hier onder op het onderwerp waar je meer informatie over wilt.

“De enige manier om een trein te

halen is de trein ervoor te missen”

Werknemers

Test Server

Goederen

IG - Intergratie (goederen die een industrie nodig heeft) BG - Benodigde goederen. (4 Goederen die de stad nodig hebben) pax - Passagiers. EG - Eindspel Call - Opdracht wat er gereden moet worden. Caller - Geeft de opdracht wat er gereden moet worden. SC - Stadscompetitie. ASSO - associatie. vz - Voorzitter. vvz - Vicevoorzitter. MH - Meerderheid van een industrie. WT - Wachttijd
BETA
© 2018 Railnationwiki